ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ODONT.VARNA9ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ -ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ΤΗE FACULTY OF DENTAL MEDICINE IN VARNA MEDICAL UNIVERSITY

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία, στην  Οδοντιατρική Σχολή της Βάρνας  που αξιολογεί τους υποψηφίους με της επιδόσεις- συνολικά και σε εξετάσεις Χημείας και Βιολογίας (στη αγγλική γλώσσα).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 
Προετοιμάζουμε με ταχύρρυθμα προγράμματα τους φοιτητές μας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εισαγωγή τους στο Α’ έτος.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία, στην  Οδοντιατρική Σχολή της Βάρνας  που έχει δίδακτρα 8.000€, ανά ακαδημαϊκό έτος (διάρκεια 6 ακαδημαϊκά έτη).

 

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Σπουδές Οδοντιατρικής στη Βουλγαρία, στη Βάρνα  με το μηνιαίο κόστος ζωής να είναι από 450-550 ευρώ ανά μήνα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ODONT.VARNA7Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία, στην  Οδοντιατρική Σχολή στη Βάρνα που  ιδρύθηκε το 2005, δομείται σε 5 τμήματα με 77 καθηγητές, 13 εκ των οποίων ανήκουν στην υψηλότερη ακαδημαϊκή βαθμίδα.

Είναι εγκατεστημένη σε ένα νέο κτίριο, πλήρως εξοπλισμένο με εκείνες τις προδιαγραφές που ορίζουν οι οδηγίες της Ε.Ε.

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία, στην  Οδοντιατρική Σχολή στη Βάρνα με την  στρατηγική της θέση στο κέντρο της πόλης, με πρώτο όφελος τη μεγάλη δεξαμενή ασθενών που αναζητούν οδοντιατρική φροντίδα στη σχολή.  Παράλληλα, η απαιτούμενη κατάρτιση των φοιτητών, εμπλουτίζεται από συμβεβλημένα νοσοκομεία.

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία με  σπουδές Οδοντιατρικής στη Βάρνα που πληρούν τη δέσμευση στην αριστεία της εκπαίδευσης, στη φροντίδα των ασθενών, στην έρευνα, στην κοινωνική προσφορά.  Έτσι, όλοι οι νεο-εισερχόμενοι φοιτητές αφοσιώνονται στη επίτευξη όλων των προ-αναφερόμενων στόχων

Παράλληλα, στην Οδοντιατρική Σχολή της Βάρνας, δημιουργήθηκε το πρώτο Ακαδημαϊκό Κέντρο Εμφυτευματολογίας στη χώρα το 2009, παρέχοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές και αποφοίτους να καταρτίζονται στα τελευταία επιτεύγματα στην επιστήμη και στην πρακτικήτων εμφυτευμάτων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

ODONT.VARNA14Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία στην  Οδοντιατρική Σχολή στη Βάρνα που με την καθοδήγηση του ακαδημαϊκού προσωπικού – υψηλής ακαδημαϊκής και παραγωγικής βάσης – δημιουργεί αποφοίτους με σταθερή βάση στις βιοϊατρικές επιστήμες, που αποτελούν τη βάση για την κατανόηση του μεγάλου εύρους ασθενειών για τις οποίες ένας οδοντίατρος θα κληθεί να παράσχει διάγνωση και θεραπεία.  Παράλληλα, αποτελεί τη βάση για την αποτελεσματική εφαρμογή της κρίσιμης προληπτικής οδοντιατρικής.

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία στην  Οδοντιατρική Σχολή στη Βάρνα που το διδακτικό προσωπικό με εμπειρίες και κλινικές δεξιότητες καθοδηγεί τον φοιτητή στην αφομοίωση και απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων και κλινικής κρίσης.

Εκπαιδευτικοί με αντίστοιχα υψηλά προσόντα βοηθούν τον φοιτητή στην εφαρμογή βασικών γνώσεων σχετικά με την επιστήμη των κλινικών προβλημάτων.

Όλα τα ανωτέρω συνιστούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα αποτελεσματικής διδασκαλίαε που προετοιμάζουν έναν άρτια καταρτισμένο οδοντίατρο με ισχυρό υπάβρο στην βιοϊατρική.

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία στην Οδοντιατρική Σχολή της Βάρνας που δίνει βασική προτεραιότητα στην ανάπτυξη του τμήματος, με την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης και την πληρότητα των δραστηριοτήτων του σε 3 βασικούς άξονες: την Πανεπιστημιακή προπτυχιακή εκπαίδευση, την μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες και την συνεχιζόμενη δια βίου εκπαίδευση των οδοντιάτρων.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ODONT.VARNA3Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία με σπουδές στη Βάρνα γιατί συνδυάζει ευνοϊκό περιβάλλον για την καλλιέργεια της γνώσης παράλληλα με μια νεανική, ήσυχη, ελκυστική ατμόσφαιρα.

Σπουδές στη Βουλγαρία – Βάρνα, γιατί έχει σημαντική ανάπτυξη στο εμπόριο, τις μεταφορές, την τεχνολογία, τη ναυπηγική, τον τουρισμό, τον τομέα των σύγχρονων υπηρεσιών.

Δημοσκοπήσεις φέρνουν τη Βάρνα ως ιδανική πόλη για κατοικία.

Εντυπωσιακοί πεζόδρομοι, θαυμάσιες παραλίες γνωστές ως «θαλάσσια λουτρά», πισίνες, δημόσια λουτρά, σύγχρονες μαρίνες, πάρκα, βοτανικοί κήποι, βραχώδεις σχηματισμοί, εμπορικό κέντρο, συγκρότημα κινηματογράφων, αλυσίδες καταστημάτων, ψαραγορά, λαϊκή αγορά, υποδέχονται φιλόξενα και εξυπηρετούν όλα τα γούστα των κατοίκων και των επισκεπτών.

Προϊστορικοί οικισμοί, πρωτοχριστιανικά κτήρια, Βυζαντινά κτίσματα, εκκλησίες, Οθωμανικά στοιχεία, ανακαινισμένες Αρ Νουβώ και Αρ Ντεκό κατασκευές, λειτουργικές μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, κομψά αρχοντικά, μεγάλα οικιστικά συγκροτήματα, παραθεριστικές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία, αλλά και το στοιχείο του πρασίνου με έντονη παρουσία, συνιστούν το σύγχρονο μωσαϊκό της αρχιτεκτονικής της πόλης.

Σπουδές στη Βουλγαρία – Βάρνα που είναι γνωστή ως «Θαλάσσια Πρωτεύουσα» ή «Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα» της Βουλγαρίας.

Οδοντιατρική στη  Βουλγαρία με σπουδές στη Βάρνα, που συνδυάζει τις ανέσεις και επιλογές μιας Ευρωπαϊκής μεγαλούπολης σε συνδυασμό με την ευχάριστη και χαλαρή διάθεση μιας ήσυχης, ήρεμης και ασφαλούς μικρής περιφερειακής πόλης, με εναλλακτικό, νεανικό, φοιτητικό, πρόσωπο.