ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία – Φιλιππούπολη, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Φιλιππούπολη, στη Βουλγαρία

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

 

Ιατρική στη Βουλγαρία με την  εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Φιλιππούπολης   να προϋποθέτει εξετάσεις  στην αγγλική γλώσσα, στη βιολογία και στη χημεία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 
Προετοιμάζουμε με ταχύρρυθμα προγράμματα τους φοιτητές μας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εισαγωγή τους στο Α’ έτος.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Η Ιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης  έχει δίδακτρα 8.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.(διάρκεια 6 έτη) και καταβάλλονται σε 2 δόσεις. (Οκτώβριο – Φεβρουάριο)

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Ιατρική στη Βουλγαρία στην Ιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης με το μηνιαίο κόστος ζωής να είναι 550-650 ευρώ ανά μήνα (ενοίκιο, διατροφή, καθημερινές ανάγκες).

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Φιλιππούπολη (Medical University of Plovdiv) που τηρεί σε λογική συνέπεια την εκπαιδευτική διαδικασία και σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ιατρική.

Οι καθηγητές και το υπόλοιπο ακαδημαϊκό προσωπικό με επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια, γνώση στην έρευνα και παιδαγωγική εμπειρία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός, αποτελούν προϋπόθεση για την άριστη θεωρητική κατάρτιση των φοιτητών, την ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων, την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων τους.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Φιλιππούπολη, βρίσκεται σε μία πόλη που έχει μοναδική ιστορία και ατμόσφαιρα και είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Φιλιππούπολη που αποτελεί φυσική προέκταση του Ιατρικού Ινστιτούτου της πόλης που δημιουργήθηκε το 1945 και πιστοποιήθηκε Πανεπιστημιακά το 1961, με αποφοίτους 22.000 φοιτητές από 43 χώρες.

Ιατρική στη Βουλγαρία στην Ιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο να διαθέτει 2.000 κλίνες για τις ακαδημαϊκές ανάγκες της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, που καθοδηγούνται από 700 σπουδαίους ακαδημαϊκούς δασκάλους.

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Φιλιππούπολη απολαμβάνει κύρους και εκτίμησης στη διεθνή Πανεπιστημιακή Κοινότητα της Ιατρικής (συμβόλαια συνεργασίας με 52 διεθνή πανεπιστήμια, από 23 χώρες της Ε.Ε., την Τουρκία, την Κροατία και τις Η.Π.Α.), χάρη στη συνεργασία αφοσιομένων καθηγητών και φοιτητών, γεγονός που έχετε την ευκαιρία να νιώσετε, επιλέγοντας την Ιατρική στο Plovdiv, όπως και το πνεύμα όλων όσων δημιούργησαν και υπηρέτησαν αυτή την Ιατρική σχολή.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Ιατρική στη Βουλγαρία στη Φιλιππούπολη, για όλα όσα έχουμε ήδη εκθέσει αλλά και επιπροσθέτως:

-Σπουδές Ιατρικής στη Φιλιππούπολη με διαπιστευμένους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τομείς και ειδικότητες, σύγχρονη εκπαίδευση και ερευνητική δραστηριότητα, σύγχρονα συγκροτήματα εγκαταστάσεων, αμφιθέατρο διεθνών απαιτήσεων.

-Σπουδές Ιατρικής στη Φιλιππούπολη γιατί συμμετέχεις σε ένα σύνολο σπουδαίων δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (Κέντρο Επείγουσας Ιατρικής, Διεθνείς δημοσιεύσεις, προγράμματα ανταλλαγών – Erasmus, Leonardo da Vinci – μεταφορά καινοτόμων πρακτικών στην έρευνα, θέσεις πρακτικής άσκησης, προγράμματα μείωσης ασθενειών σε περιοχές με μή ευνοϊκές κοινωνικές συνθήκες, εμβόλια έκτακτης ανάγκης, πρόληψη-καταπολέμηση ασθενειών, E-learning, κ.λ.π.)

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Ιατρική στη Βουλγαρία στην Ιατρική Σχολή της επιβλητικής Φιλιππούπολης Σπουδές στη , καταπράσινη και γραφική Φιλιππούπολη που είναι  χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Έβρου και απλωμένη σε 7 λόφους, με παλιά πόλη απλωμένη σε έναν από τους 7 λόφους, με προάστια που θυμίζουν το παρελθόν της πόλης.

Με ιστορικό κέντρο που το κοσμούν υπέροχα αρχοντικά, διακοσμημένα περίτεχνα με μπαρόκ λεπτομέρειες θυμίζοντας πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης.

Αν και τα Πανεπιστήμια δημιουργήθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, χάρη στην επιμονή, την ακαδημαϊκή τους προσπάθεια και μεθοδολογία, καθιερώθηκαν στον Ευρωπαϊκό Χώρο Εκπαίδευσης, ενισχύοντας τις διεθνείς δραστηριότητες και με την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διακρίθηκαν για τη συμμετοχή σε διεθνή projects και την βελτιούμενη ερευνητική τους δραστηριότητα.

Αποτελούν, τα δεύτερα σε μέγεθος, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Βουλγαρίας, ανεβάζοντας καθημερινά τον πήχη των ακαδημαϊκών στόχων.

Ιατρική στη Βουλγαρία με σπουδές στη Φιλιππούπολη, που είναι ευημερούσα πόλη με ελληνικό πληθυσμό, τέως πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Στους πλακόστρωτους πεζοδρόμους (με προεξέχοντα τον πεζόδρομο Ulitsa Knyaz Aleksandar), συναντάς εξυπηρέτηση φιλοξενία σε παντός είδους καταστήματα, σύγχρονα και παραδοσιακά, αλλά και καταστήματα με αντίκες, παζάρια με ιδιαίτερο χρώμα, αλλά και σύγχρονα πολυκαταστήματα.

Ιατρική στη Βουλγαρία στη Φιλιππούπολη που επιφυλάσσει για τον επισκέπτη πολλές γευστικές εκπλήξεις, με πολλά μενού και σπεσιαλιτέ, με ιδιαίτερη έμφαση και βάση στο κρέας που ολοκληρώνεται με τις ιδιαίτερης γεύσης, τοπικές μπύρες.

Σπουδές στη Φιλιππούπολη που υπάρχει παντού η ατμόσφαιρα της Ελλάδος (νομίζεις ότι σπουδάζεις στη Θεσσαλονίκη), που υποδέχεται και παντρεύει πολλούς πολιτισμούς, σε μια πόλη για πολλές επιλογές.

Ιατρική στη Βουλγαρία, στη Φιλιππούπολη, που μετά από μια κουραστική φοιτητική εβδομάδα, μπορείς να κινηθείς σε μια ζωντανή πόλη με καλντερίμια, κτήρια σε έντονα χρώματα (φούξια, κεραμιδί, γαλάζιο), σιντριβάνια, αρχαία ερείπια,  μοναστήρια (γύρω από την πόλη), Ρωμαϊκά κτίσματα (Αμφιθέατρο, Στάδιο, Αγορά), αρχοντικά, τεμένη, κι όλα αυτά μόλις 156 χιλιόμετρα από τη Σόφια, με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.