ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΠΛΕΒΕΝ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο ΠΛΕΒΕΝ Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία – Πλέβεν, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΒΕΝ

Ιατρική στη Βουλγαρία με την  εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Πλέβεν να   προϋποθέτει εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα, στη βιολογία και στη χημεία.

Η εισαγωγή πραγματοποιείται σε 2 περιόδους (Οκτώβριο και Ιανουάριο).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 
Προετοιμάζουμε με ταχύρρυθμα προγράμματα τους φοιτητές μας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εισαγωγή τους στο Α’ έτος.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Ιατρική στη Βουλγαρία στην  Ιατρική Σχολή στο Πλέβεν, που  έχει δίδακτρα 7.500 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.(διάρκεια 6 έτη) και καταβάλλονται σε 2 δόσεις. (Οκτώβριο – Φεβρουάριο)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Ιατρική στη Βουλγαρία με το μηνιαίο κόστος ζωής να Ιατρείναι 500-650 ευρώ ανά μήνα (ενοίκιο, διατροφή, καθημερινές ανάγκες).

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΛΕΒΕΝ

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές υποστηρίζονται από τα τμήματα έρευνας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, τόσο για εθνικούς όσο και για αλλοδαπούς φοιτητές, με τη βοήθεια έμπειρων επιστημονικών συμβούλων, με διεθνή εμπειρία, υπό την εποπτεία του Αντιπρύτανη επιστήμης και έρευνας και με τη βοήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και μέσων.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Ιατρική στη Βουλγαρία στο  Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν (Pleven Medical University) που συνδυάζει τις παραδόσεις του παρελθόντος με δυνατότητες του παρόντος, ενσωματώνοντας εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, υποδομές, νοσοκομειακές, ειδικές κλινικές, ερευνητικές μονάδες, διαγνωστικό και θεραπευτικό εξοπλισμό.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο ΠΛΕΒΕΝ Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν που ιδρύθηκε το 1974, διευρύνοντας τους ορίζοντες και τη δυνατότητα, το μέγεθος και τη φήμη του νοσοκομείου της πόλης που ιδρύθηκε το 1865.

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Πλέβεν διαθέτει σήμερα περισσότερες από 1.000 κλίνες για όλους τους βασικούς ιατρικούς τομείς, ειδικές κλινικές, ερευνητικές μονάδες, σύγχρονο διαγνωστικό και θεραπευτικό εξοπλισμό.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν που διαθέτει 6.000 αποφοίτους από 30 χώρες.

Σήμερα φοιτούν 2.044 φοιτητές, 275 από αυτούς είναι αλλοδαποί φοιτητές, και 835 νέοι γιατροί λαμβάνουν μεταπτυχιακά μαθήματα στις εξειδικευμένες κλινικές.

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν, διαθέτει 24 τμήματα, 60 καθηγητές και 300 επίκουρους, περισσότεροι των οποίων είναι μέλη διεθνών επιστημονικών φορέων, ιατρικών εταιρειών και συγγραφείς ερευνητικών μελετών.

Η Ακαδημαϊκή διαδικασία βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας περιλαμβάνοντας θεωρητικές διαλέξεις, μικρές ομάδες πρακτικών μαθημάτων και σεμιναρίων αλλά και εξωτερικά μαθήματα επιστημονικών κύκλων.

Δύο (2) ξενώνες φοιτητών 400 κλινών, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με κεντρική θέρμανση και αυτόνομο μπάνιο, εξυπηρετούν προαιρετικά τους φοιτητές.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν για όλους τους προαναφερόμενους λόγους αλλά και επιπροσθέτως:

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Αξιολόγησης και Διαπίστευσης, που παρακολουθεί την ικανότητα παροχής καλής ποιότητας εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν που παρέχει τη δυνατότητα στους αποφοίτους για τη συνέχιση των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αμερική, μέσω της προετοιμασίας για τις βασικές USMLE εξετάσεις, μέσω του Kaplan Medical.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν που σε συνεργασία με το UCAM (Catholic University of Murcia  “San Antonio” – Spain) δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να συμμετάσχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα Ιατρικής (European International Medical Program)  αποκτώντας Master Degree in Medicine.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν που από το 2000/2001 έχει εφαρμοσθεί το υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας όπου ένα «πρόβλημα» αντιμετωπίζεται με συνδυασμό κλινικών περιπτώσεων, διαλέξεων, εργαστηριακών και πρακτικών μαθημάτων, προσδίδονται διαδραστική διάσταση στην εκπαίδευση, βασισμένη στη μέθοδο Problem Based Learning (P.B.L.)

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΛΕΒΕΝ

Ιατρικές σπουδές στη Βουλγαρία, στο Πλέβεν, που βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα της χώρας, με πληθυσμό 110.000 κατοίκων, αλλά σημαντική θέση στην οικονομία της και απόσταση 170 χιλ. από την Σόφια.  Το Πλέβεν έχει ανεπτυγμένη ισχυρή παραγωγική βάση τόσο από βιομηχανική-μεταποιητική δραστηριότητα, όσο και παραγωγική, που εκτείνεται σε ολόκληρο τον ομώνυμο νομό.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Από τη δεκαετία του 1890 αναπτύχθηκε η εκπαιδευτική βάση με επαγγελματικές σχολές.  Ωστόσο, μόλις το 1974 συγκροτήθηκε το Πανεπιστήμιο του Πλέβεν με κυριαρχούσα την Ιατρική Σχολή.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ζήσει και να εργασθεί κάποιος στο Πλέβεν.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι να το επιλέξει για Ιατρικές Σπουδές.

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν γιατί αποτελεί Ιατρικό κέντρο της κεντρικής και βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πλέβεν που τόσο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης όσο και το Ιατρικό Ινστιτούτο στηρίζουν  τόσο την προπτυχιακή εκπαίδευση όσο και την μεταπτυχιακή.  Με υποδομές προηγμένης τεχνολογίας για γυναικολογικές επεμβάσεις (μοναδικό πανεπιστημιακό κέντρο ενδοσκόπησης) με πειραματική χειρουργική αίθουσα διεθνών προδιαγραφών, καθώς και σύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο ΠΛΕΒΕΝ Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν, με εμφανή τα ίχνη της ανθρώπινης δραστηριότητας από την Νεολιθική εποχή, με πολυάριθμα αρχαιλογικά ευρήματα, από τον Μεσαίωνα και Οθωμανική Αυτοκρατορία, έως τον Ρωσο-τουρκικό πόλεμο.  Όλη η ιστορία απλώνεται Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο του Πλέβεν, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν, μια σύγχρονη πόλη, ακαδημαϊκή, οικονομική, πολιτιστική.  Διαθέτει πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου.  Ακόμη και τη νύχτα το Πλέβεν δεν είναι ποτέ βαρετό.  Υπάρχει μια μεγάλη λίστα από πράγματα που μπορεί να κάνει και προορισμούς.  Από γευστικές επιλογές ως καφετέριες και νεανικά μπαράκια.

Διασκέδαση που ενισχύεται από μουσικές επιλογές, θέατρα, όπερα, χορό, κινηματογράφους, διεθνή φεστιβάλ, κουκλοθέατρα, τοπικές γιορτές κ.λ.π.

Όλα υποβοηθούνται από το ηπειρωτικό κλίμα με ετήσιες θερμοκρασίες από 15οC έως 35οC.

Η επικοινωνία με το Πλέβεν είναι πολυδιάστατη, καθώς απολαμβάνει κανείς εξαιρετικές οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις.

Αποτελεί σταυροδρόμι σημαντικών οδών.  Εδώ περνούν οι δρόμοι για Σόφια, Βάρνα, Ρούσε, Πλόβντιβ, Βέλικο Τύρνοβο και Λόβετς.

Το Πλέβεν είναι σιδηροδρομικός κόμβος, από τη Σόφια προς τη Βάρνα και των διεθνών σιδηροδρομικών γραμμών από τη Σόφια στο Βερολίνο, το Βουκουρέστι, τη Μόσχα και την Πετρούπολη.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πλέβεν, που  είναι πόλη γεμάτη πολιτισμό και ιστορία, από τα καλοδιατηρημένα αρχαιολογικά μνημεία που συνδέονται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα, στο διάβα της Ιστορίας, έως το Μουσείο Κρασιού και τα τουριστικά αξιοθέατα στα περίχωρα της πόλης, σε απόσταση λίγων ή περισσότερων χιλιομέτρων.

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο ΠΛΕΒΕΝ