ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στη ΒΑΡΝΑ – VARNA

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στη ΒΑΡΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ιατρική στη Βουλγαρία, στην Ιατρική Σχολή της Βάρνας

Σπουδές Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βάρνας

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ

Ιατρική στη Βουλγαρία, στη Βάρνα με την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του ΒΑΡΝΑΣ   να προϋποθέτει εξετάσεις στη Βιολογία και στην Χημεία (η εξέταση είναι στην αγγλική γλώσσα).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 
Προετοιμάζουμε με ταχύρρυθμα προγράμματα τους φοιτητές μας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εισαγωγή τους στο Α’ έτος.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Η Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο της Βάρνας έχει δίδακτρα 8.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.(διάρκεια 6 έτη) και καταβάλλονται σε 2 δόσεις. (Οκτώβριο – Φεβρουάριο)

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Ιατρική στη Βουλγαρία, στη Βάρνα με το μηνιαίο κόστος ζωής να είναι 550-650 ευρώ ανά μήνα (ενοίκιο, διατροφή, καθημερινές ανάγκες).

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Ιατρική στη Βουλγαρία, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βάρνα (Varna Medical University – Prof. Dr. Paraskev Stroyanov) που έχει ως αποστολή να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας σε υψηλά ειδικευμένο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, σύμφωνα με τις εθνικές στρατηγικές της υγειονομικής περίθαλψης, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα, αναπτύσσοντας παράλληλα βασική και εφαρμοσμένη επιστημονική έρευνα, βασισμένη στις καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες.

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βάρνα, κατά την εκτέλεση της ακαδημαϊκής του αποστολής, καθοδηγείται από τις θεμελιώδεις αξίες, της διασφάλισης σταθερού περιβάλλοντος μάθησης και πρακτικής, της ππροσβασιμότητας φοιτητών και του επιστημονικού-διδακτικού προσωπικού, της ισότητας των ευκαιριών, για την ανάπτυξη και το σεβασμό των ακαδημαϊκών παραδόσεων.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στη ΒΑΡΝΑ Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βάρνα ιδρύθηκε μόλις το 1961 (1η Οκτωβρίου) μέσα από μια πορεία συνεχούς ακαδημαϊκής προσπάθειας, σήμερα αγκαλιάζει 4.500 φοιτητές αποφοίτους και διδακτορικούς φοιτητές από 34 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η δομή του ενισχύεται και ολοκληρώνεται περιλαμβάνοντας προγράμματα: Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Δημόσιας Υγείας, Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, Νοσηλευτικής, Τεχνικών Βοηθών οδοντιατρικής, Βοηθούς φαρμακοποιού, Νοσηλευτικής διαχείρισης, Μαιών, Ιατρικών Εργαστηρίων, Επιθεωρητών Υγείας, Κοινωνικών Λειτουργών.

Σύγχρονες υποδομές υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο: ξενώνες φοιτητών 700 θέσεων, κυλικεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Είναι ενταγμένο σε προγράμματα πανευρωπαϊκά, Erasmus, Leonardo da Vinci, Grudtvig, βοηθώντας τη διεθνοποίηση και διάχυση της ακαδημαϊκής δραστηριότητας.

Ιατρική στη Βουλγαρία, στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βάρνας που έχει διαπίστευση για διδακτορικές σπουδές, σε 56 Ιατρικά πεδία.

Το 2002 κέρδισε το «Διεθνές Βραβείο Ποιότητας» στην Πόλη του Μεξικού.

Το 2004 στο Maastricht εγκρίθηκε ως πλήρες μέλος σε μια από τις εκλεκτές Διεθνείς Ενώσεις, την European University Association.

Το 2007 δημιουργήθηκε το Εργαστήριο Γονιδιωματικής, το 2008 ένας νέος τομέας – της θαλάσσιας ιατρικής – εντάχθηκε στη διδασκαλία της σχολής.

Η εκπαίδευση στις κλινικές ιατρικές ειδικότητες πραγματοποιείται στις 5 εγκαταστάσεις των Πανεπιστημιακών νοσοκομείων, 1696 νοσοκομειακών κλινών, με σύγχρονες υψηλής τεχνολογίας διαγνωστικές μονάδες, πλήρως εξοπλισμένες (κάμερα γάμα, μαγνητική τομογραφία, PET CT με κύκλοτρο διπλής πηγής), ενισχύοντας τη διαθεσιμότητα των ιατρικών υπηρεσιών και την εφαρμογή προηγμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Ιατρική στη Βουλγαρία, στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βάρνα, που  συνδυάζει άριστα τα κλασσικά μοντέλα εκπαίδευσης με τις σύγχρονες τεχνολογίες.  Ενδεικτικά αναφέρουμε: το τμήμα Ανατομίας Ιστολογίας και Εμβρυολογίας έχει στη διάθεσή του μία από τις πλουσιότερες συλλογές της χώρας – προσπάθεια πλέον των 50 χρόνων – που συμπεριλαμβάνει 422 οστά και παρασκευάσματα οργάνων, ανεκτίμητη πηγή των φοιτητών.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Σπουδές ιατρικής στη Βουλγαρία, στη Βάρνα, για όλα όσα έχουμε ήδη αναφέρει αλλά και επιπλέον:

-Σπουδές Ιατρικής στη Βάρνα σε ένα από τα πιο έγκριτα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, με εκπαίδευση Ευρωπαϊκού Επιπέδου.

-Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, στο Πανεπιστήμιο της Βάρνας γιατί είναι το πρώτο που εισήγαγε το μοντέλο του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Διοίκηση Ποιότητας (EFQM) για την Επιχειρησιακή Αριστεία, το 2008.

-Σπουδές Ιατρικής στη Βάρνα που είναι το διαβατήριο για επαγγελματική ανάπτυξη σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. που αναγνωρίζουν την ποιότητά της.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βάρνας σε ένα περιβάλλον με σύγχρονο όραμα για το μέλλον, βασισμένο στα γερά θεμέλια της παράδοσης.

-Σπουδές Ιατρικής στη Βάρνα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τα υψηλά προσόντων των ακαδημαϊκών του, με διεθνή αναγνώριση και κύρος, σε διεθνής επιστημονικές συναντήσεις και συνέδρια.

-Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, στη Βάρνα, όπου είσαι ο εαυτός σου, αναπτύσσεις και βελτιώνεις δυναμικά τις δεξιότητές και τα ταλέντα σου, για να μαθαίνεις πολλά, μέσα από την ευχαρίστηση και ικανοποίησή σου.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – Η ΠΟΛΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στη ΒΑΡΝΑ Σπουδές στη Βάρνα γιατί συνδυάζει ευνοϊκό περιβάλλον για την καλλιέργεια της γνώσης παράλληλα με μια νεανική, ήσυχη, ελκυστική ατμόσφαιρα.

Σπουδές στη Βουλγαρία – Βάρνα, γιατί έχει σημαντική ανάπτυξη στο εμπόριο, τις μεταφορές, την τεχνολογία, τη ναυπηγική, τον τουρισμό, τον τομέα των σύγχρονων υπηρεσιών.

Δημοσκοπήσεις φέρνουν τη Βάρνα ως ιδανική πόλη για κατοικία.

Εντυπωσιακοί πεζόδρομοι, θαυμάσιες παραλίες γνωστές ως «θαλάσσια λουτρά», πισίνες, δημόσια λουτρά, σύγχρονες μαρίνες, πάρκα, βοτανικοί κήποι, βραχώδεις σχηματισμοί, εμπορικό κέντρο, συγκρότημα κινηματογράφων, αλυσίδες καταστημάτων, ψαραγορά, λαϊκή αγορά, υποδέχονται φιλόξενα και εξυπηρετούν όλα τα γούστα των κατοίκων και των επισκεπτών.

Προϊστορικοί οικισμοί, πρωτοχριστιανικά κτήρια, Βυζαντινά κτίσματα, εκκλησίες, Οθωμανικά στοιχεία, ανακαινισμένες Αρ Νουβώ και Αρ Ντεκό κατασκευές, λειτουργικές μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, κομψά αρχοντικά, μεγάλα οικιστικά συγκροτήματα, παραθεριστικές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία, αλλά και το στοιχείο του πρασίνου με έντονη παρουσία, συνιστούν το σύγχρονο μωσαϊκό της αρχιτεκτονικής της πόλης.

Ιατρική στη Βουλγαρία στη Βάρνα, που είναι γνωστή ως «Θαλάσσια Πρωτεύουσα» ή «Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα» της Βουλγαρίας.

Σπουδές στη Βάρνα, που συνδυάζει τις ανέσεις και επιλογές μιας Ευρωπαϊκής μεγαλούπολης σε συνδυασμό με την ευχάριστη και χαλαρή διάθεση μιας ήσυχης, ήρεμης και ασφαλούς μικρής περιφερειακής πόλης, με εναλλακτικό, νεανικό, φοιτητικό, πρόσωπο.